Підбірка авто для холостяків

Блог
Головна > Блог > Підбірка авто для холостяків

Холостяки багато про що думають: робота, життя, побачення і звісно ж, яким автомобілем користуватись. Зрозуміло, що хочеться мати розкішне авто, яке привертає увагу та відповідає особистому іміджу і стилю життя. З огляду на це, ми вирішили скласти наш список найкращих автомобілів для холостяків.


Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro - один із фаворитів, коли мова заходить про статусний та зухвалий автомобіль. Доступний у багатьох рівнях комплектації. Автомобіль пропонує спортивний дизайн, чудові їздові характеристики та високу технологічність. Лінійка починається з 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом потужністю 275 кінських сил або 3,6-літрового V6, що виробляє 335 кінських сил. Однак, якщо ви хочете отримати вражаючі відчуття у своїй їзді, ми рекомендуємо їхати на Camaro SS, який живиться від 6,2-літрового V8, що забезпечує видатні 455 кінських сил. Зовнішній стиль дуже агресивний і гладкий, тобто ви, безсумнівно, привернете увагу майже кожного, хто бачить вас у цьому звірі.

Audi A5

Audi A5 – розкішне німецьке купе з першокласними їздовими характери, стильним екстер’єром та елегантним інтер’єром, наповненим інноваційними технологіями. У цьому розкішному спортивному автомобілі ви будете почувати себе впевнено та статусно. Потужність A5 надходить від 2,0-літрового чотирициліндрового турбодвигуна, який загалом віддає 252 кінські сили. Незважаючи на те, що ця цифра звучить не надто захоплююче, авто все-таки справляється із швидкістю 0-100 км/год за 5 секунд. 

Ford Mustang

Ford Mustang - ще один статусний автомобіль. Зі своєю особливо помітною передньою частиноюта загальним мускулистим виглядом, Mustang - один із вражаючих спортивних автомобілів. Як і Chevrolet Camaro, Mustang також доступний з чотирициліндровим двигуном; з турбокомпресором EcoBoost від Ford він видає потужних 310 кінських сил. Інші двигуни включають 300 - сильний, 3,7-літровий V6 і 435-сильний 5,0-літровий V8. Найпотужнішим є 5,2-літровий V8, який виробляє божевільні 526 кінських сил.

Dodge Challenger

Dodge Challenger - відомий енергійним та ретро-виглядом автомобіль пропонує ідеальний баланс сили, спортивності та комфорту. Модельний ряд двигунів починається з 3,6-літрового V6 потужністю 305 кінських сил і доходить до вражаючого 707-сильного 6,2-літрового наддуваного двигуна V8 для Challenger Hellcat. Посередині Challenger R/T пропонує 375 кінських сил від 5,7-літрового V8 і Challenger SRT, що виробляє 485 кінських сил. Незалежно від того, яку модель ви вибрали, Challenger без особливих зусиль засліплює будь-кого кожного разу, коли ви заводите авто.

Porsche 911 Carrera

Porsche 911 - спортивний преміальний автомобіль, з чудовими їздовими характеристиками. Автомобіль з легкістю зможе вписатися в будь-який поворот, не втратить стійкість, навіть на досить високих швидкостях і зможе проходити віражі в керованому заносі. Що стосується силової гами, то виробник вирішив застосувати трилітрову бензинову шістку, яка видає різну потужність, залежно від варіанту виконання. Такий автомобіль точно не розчиниться в буденному потоці і не загубиться на тлі своїх конкурентів. Porsche 911 Carrera - модель з незвичайним компонуванням, здатна доставити незрівнянне задоволення істинному фанату водіння.

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 23.04.2021 12:43
Переглядів : 2038

10 причин купити кросовер саме зараз

Кросовер - щось середнє  між легковим автомобілем та позашляховиком, і останнім часом саме він набирає все більшої популярності серед автолюбителів.

Читати далі

Subaru Crosstrek - кросовер, готовий до пригод

Subaru Crosstrek – повнопривідний компактний кросовер, оснащений вражаючими стандартними характеристиками з відточеною поведінкою на дорозі, з відмінним поєднанням двигуна і варіатора, а також чудовим технічним оснащенням.

Читати далі

Історія логотипу Audi

Audi – успішна німецька компанія, яка спеціалізується на випуску легкових автомобілів. Входить в концерн "Volkswagen". 

Читати далі