Популярні автомобілі Ford зі США

Блог
Головна > Блог > Популярні автомобілі Ford зі США

Автомобільна компанія Ford пропонує широкий вибір цікавих та сучасних моделей авто. Виробник постійно розширює лінійку та оновлює свої старі улюблені моделі. Автомобілі цієї компанії мають високу якість, безпечні та з чудовим технічним оснащенням. Ми зібрали список найпопулярніших авто компанії Ford в США.


2021 Ford Bronco

Вперше Bronco був представлений у 1968 році, а перестав випускатись в 1996 році. Саме цей автомобіль став справжньою легендою бренду. Сучасний та оновлений позашляховик став шостим поколінням легендарного авто. 

За дизайном, новий автомобіль нагадує зовнішність першого покоління з сучасними рисами. Форма кузова та оптика практично ідентичні зі знаменитим авто. Доступними є класичні трьохдверні, а також п'ятидверні варіанти. Без зусиль можна відкріпити дах і двері, як було і раніше. На радіаторі з’явиться впізнаваний надпис Bronco.

Базовим є чотирициліндровий агрегат DOHC Ti-VCT EcoBoost I4 на 2,3 л з потужністю 270 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Найпотужніша в класі V-подібна шістка DOHC Ti-VCT EcoBoost V6 на 2,7-л з подвійним турбонаддувом і прямим уприскуванням видає потужність 310 к.с. і 542 Нм крутного моменту.

Авто оснащене всіма сучасними засобами безпеки та має високі технологічні характеристики. В салоні у нього віртуальна панель приладів і ексклюзивний в сегменті 12-дюймовий сенсорний дисплей з новітньою інформаційно-розважальною системою Ford Sync 4, додатком для навігації і їзди по бездоріжжю, камерою 360 градусів, інтерфейсами Apple CarPlay і Android Auto. Опціонально можна встановити: підігрів сидінь, двозонний клімат контроль, безключовий доступ, набір систем безпеки Ford Co-Pilot360, адаптивний круїз-контроль, преміум аудіосистему Bang&Olufsen з 10 динаміками, бездротову зарядку.

2021 Ford Explorer 

Ford Explorer – популярний позашляховик в США. Повнорозмірний кросовер з брутальним дизайном, функціональним інтер’єром та хорошим рівнем оснащення. Світова прем'єра шостого покоління Ford Explorer відбулася 9 січня 2019 року. 

Для авто пропонуються два бензинові двигуни сімейства EcoBoost, які працюють в парі з 10-діапазонним "автоматом». Один двигун 2,3 л з турбокомпресором генерує 304 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Топовий агрегат на 3,0 л виробляє 370 к.с. і 515 Нм крутного моменту.  Є як задньопривідні версії, так і повнопривідні.  

В базовій комплектації є передні і бічні подушки безпеки, 18-дюймові легкосплавні колесами, медіа центр Sync 3 з 8-дюймовим екраном, двозонним клімат- контролем, моніторинг сліпих зон, системастеження за розміткою, технологія автоматичного гальмування.

2021 Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E – яскравий, гармонічний, спортивний, повністю електричний п’ятидверний кросовер середнього розміру.

Для кросовера пропонується широка лінійка модифікацій. Базовою є версія Select з електромотором потужністю 255 к.с. Оснащується батареєю  75.7 кВт*год, якої достатньо на  338-370 км шляху.  Розгін з 0 до 100 км/год  відбувається за 5.5-6.5 секунди. А «топове» виконання GT має  два електромотори (по одному на кожній осі), сукупний потенціал яких становить 459 к.с. Такий кросовер розганяється  до першої «сотні» всього за 3.5 секунди, а одного заряду достатньо на 378 км шляху.

Mustang Mach-E оснащується хорошим програмним забезпеченням, 15,5-дюймовим сенсорним екраном, що забезпечує легкий доступ до масиву програм та функцій системи. Серед основних функцій - Apple CarPlay, Android Auto, мобільна точка доступу Wi-Fi та аудіосистема Bang&Olufsen

2021 Ford Escape

Після серії F, Escape є найпопулярнішою моделлю Ford в США. Як і інші компактні кросовери, він привертає увагу багатьох покупців своєю практичністю, зручністю та вишуканістю.

Escape пропонує широкий асортимент силових агрегатів, починаючи з 1,5-літрового трициліндрового двигуна з турбонаддувом потужністю 181 к.с., який можна обрати як з переднім, так і з повним приводом. А також 2,0 л чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 250 к.с. Обидва бензинові двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Ford також пропонує два гібриди Escape - один із них - роз’ємний, - і ці силові агрегати складаються з 2,5-літрового чотирициліндрового та двох електродвигунів, які поєднують в собі 221 к.с.

Базові моделі оснащені 4,2-дюймовим радіодисплеєм та AM/FM радіо, вищі комплектації SE та вище мають більший 8,0-дюймовий сенсорний дисплей з найновішим інформаційно-розважальним інтерфейсом Sync 3 та функцією Apple CarPlay/Android Auto. Але найбільш високотехнологічною є модель Titanium, яка стандартно постачається з аудіосистемою B&O Play з 10 динаміками, навігацією та 12,3-дюймовим цифровим дисплеєм. В комплектаціях SE і вище доступні датчики паркування, функцію дистанційного запуску, шкіряне кермо, протитуманні фари та бічні рейки багажника.

2021 Ford F-150

Ford F-Series є щорічно найбільш продаваним автомобілем в Америці. Цей повнорозмірний пікап випускається в США вже більше 40 років.

Ford пропонує не менше шести силових агрегатів, включаючи гібрид, плюс три конфігурації кабіни. F-150 2021 року доступний з декількома двигунами:

  • 3,3-літровим V-6 потужністю 290 к.с.;
  • 5,0-літровий V-8 потужністю 400 к.с.; 
  • 2,7-літровий подвійний турбований V-6 потужністю 325 к.с.; 
  • 3,5-літровий V-6 з подвійним турбонаддувом потужністю 400 к.с.;
  • 3,0-літровим дизелем V-6 потужністю 250 к.с.;
  • гібридний силовий агрегат потужністю 400 к.с., який складається з 3,5-літрового двотурбового V-6 та електричного двигуна потужністю 35 кВт.

F-150 поставляється в парі з 10-ступінчастим автоматом. Також є можливість вибирати між заднім і повним приводом з будь-яким із доступних силових агрегатів. 

Ford стандартно пропонує 8,0-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей, на якому працює вдосконалена версія програмного забезпечення Sync 4 бренду, тоді як набагато більший 12,0-дюймовий блок є опціональний. Apple CarPlay та Android Auto є стандартними, як і точка доступу Wi-Fi. Навігація, радіостанція SiriusXM та стереосистема Bang&Olufsen не є обов'язковими. 

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 17.05.2021 14:55
Переглядів : 2473

Вибираємо авто з пробігом: Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - компактний компактний п'ятимісний кросовер. Автомобіль має досить гармонійний, привабливий вигляд, стильний та інноваційний як ззовні, так і всередині. Передові технологічні рішення роблять його безпечним і комфортним.

Читати далі

Історія логотипу Audi

Audi – успішна німецька компанія, яка спеціалізується на випуску легкових автомобілів. Входить в концерн "Volkswagen". 

Читати далі

Відродження легенди - Ford Bronco

Легендарний Ford Bronco повернувся і випускається з кінця 2020 року. Автомобіль пропонує екстремальні позашляхові можливості. Він став відродженням культової американської моделі позашляховика.

Читати далі