Ford представив бюджетний Explorer Enthusiast ST

Блог
Головна > Блог > Ford представив бюджетний Explorer Enthusiast ST

Нещодавно американська компанія Ford представила вишуканий позашляховик Explorer у виконанні King Ranch. Авто з цікавими оновленнями як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі. В цьому році в лінійку додали нові версії. Однією з цих моделей стане більш дешева версія Explorer ST - Enthusiast ST.


8 квітня 2021 року в Мічигані Ford представив три нові варіанти найпопулярнішого позашляховика в Америці - Ford Explorer. Новим для 2021 року є недорогий Explorer Enthusiast ST, який працює на базі Ford Performance, і більш цінна модель заднього приводу Explorer Platinum, а також Platinum Hybrid.

Enthusiast ST - найпотужніший Explorer створений для клієнтів, які хочуть того самого енергійного задоволення та продуктивності, але за нижчою вартістю.

Під капотом він має турбований 3,0-літровий двигун EcoBoost, що забезпечує 400 кінських сил і 415 Нм крутного моменту в поєднанні з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач із функцією SelectShift. Також зі спортивно налаштованою підвіскою, це забезпечує максимальну швидкість доріжки 230 км/год. Стандартний пакет буксирування причепів III класу забезпечує можливість буксирування до 2,5 тонни.

Всередині Explorer Enthusiast ST оснащений шкіряними сидіннями з унікальними мікроперфорованими вставками Miko та акцентом City Silver з логотипом ST. Також присутній 12,3-дюймовий цифровий дисплей та підігрів керма. Кермо виконане в спортивному стилі з логотипом ST та перемикачами. Зовні розташовані спортивні чотирихромні вихлопні наконечники Enthusiast ST, 20-дюймові алюмінієві колісні диски та дзеркала для бокового огляду з проекційними лампами ST.

Explorer Enthusiast ST також оснащений стандартною технологією Ford Co-Pilot360, включаючи інформаційну систему сліпих зон з попередженням про перехрестя, систему утримання смуги руху, систему допомоги при запуску на пагорбі, камеру заднього огляду з вбудованою шайбою для об'єктивів, автоматичні фари з автоматичним дальнім світлом, система попереднього зіткнення з автоматичним екстреним гальмуванням з функцією виявлення пішоходів, попередженням про зіткнення динамічною підтримкою гальма та гальмуванням після удару.

Також новиною 2021 року є 3,0-літровий варіант із заднім приводом Explorer Platinum. Варіант заднього приводу забезпечує споживачам кращу вартість, пропонуючи відповідне обладнання для доріг, де повний привід не потрібен. Платинова модель також має стандартний двомісний люк, спеціальні шкіряні сидіння, а також шкіряну приладову панель.

На сьогодні можна замовити Explorer Enthusiast ST, задньопривідний Platinum та Platinum Hybrid. У дилерських центрах всі ці моделі з'являться вже влітку.

А якщо Ви у пошуках Ford Explorer, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 09.04.2021 12:43
Переглядів : 1904

Потужні кросовери, які не представлені офіційно в Україні

Автомобільний ринок України різноманітний, на ньому представлена велика кількість авто. Однак деякі моделі відомих виробників не доїжджають до України. У статті ми навели авто, які користуються популярністю у США, однак в Україні офіційно не представлені.

Читати далі

Відродження легенди - Ford Bronco

Легендарний Ford Bronco повернувся і випускається з кінця 2020 року. Автомобіль пропонує екстремальні позашляхові можливості. Він став відродженням культової американської моделі позашляховика.

Читати далі

Представлений новий Ford F-150 2022 Lightning

Ford F-150 Lightning 2022 року - це електрична версія пікапа F-150, і він надійде у продаж навесні наступного року.

Читати далі