Огляд авто Acura NSX

Блог
Головна > Блог > Огляд авто Acura NSX

Acura NSX 2021 року - спортивний автомобіль з неймовірно потужною гібридною установкою, спритний, швидкий і комфортний. 


Виглядає Acura NSX приголомшливо - красива і атлетична статура зі стрімкими, аеродинамічними лініями, зухвала світлодіодна оптика, а завершують картину диски коліс оригінального дизайну. Диски R19 і R20. Доступні низка кольорів зовнішнього та внутрішнього дизайнів. 

Габарити:

  • довжина  4470 мм; 
  • ширина  1940 мм; 
  • висота  1215 мм;
  • кліренс  110 мм.

Для NSX доступний лише один силовий агрегат. Це гібридна установка, яка поєднує подвійний турбо 3,5-літровий двигун V6, два передніх електродвигуни, єдиний задній електродвигун та дев’ятиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. Трансмісія - повний привід.

NSX швидко і блискавично прямує дорогою, а також дозволяє виконувати маневри. Автомобіль швидко набирає прискорення з 0 до 100 км/год за 3,1 с. У режимах «Quiet» та «Sport» рульове управління є точним та легким. У режимах Sport Plus і Track система гідропідсилювача керма збільшує вагу. Незалежно від налаштування, рульове управління чітке, і машина розумно реагує на найменші рухи водія.

Відомий як повсякденний суперкар, NSX, безумовно, досить комфортний та інтуїтивно зрозумілий. Простору в салоні достатньо для голови та ніг, сидіння зручні, хороші матеріали оздоблення. NSX також має мікроскопічний багажник і неприємну інформаційно-розважальну систему.  Його інформаційно-розважальна система має складне меню, а відсутність фізичних кнопок означає, що водій повинен відвести погляд від дороги. З іншого боку, такі функції зв’язку, як Apple CarPlay та Android Auto, допомагають пом’якшити ці недоліки. Acura NSX 2021 року поставляється лише в одній комплектації. 

Стандартні інформаційно-розважальні функції включають 7-дюймовий сенсорний екран, два порти USB, Bluetooth, навігацію, преміум-аудіосистему ELS Studio, HD Radio, Apple CarPlay та Android Auto.

Додаткові стандартні функції: двозонний автоматичний клімат-контроль, безключовий вхід та кнопковий пуск.

Основні функції безпеки включають: 

  • камера заднього огляду;
  • система екстреного гальмування;
  • кутові та задні датчики паркування;
  • стандартні передні та задні датчики паркування.

А якщо Ви у пошуках Acura NSX, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 10.06.2021 15:31
Переглядів : 1709

Авто для літніх подорожей

Для якісного відпочинку потрібно не просто надійний і безпечний автомобіль, а ще й місткий та комфортний. Ми склали список автомобілів, які чудово підійдуть для літніх подорожей.

Читати далі

Огляд авто Nissan Kicks 2021

Kicks - компактний та один із найменших кросоверів від Nissan. Автомобіль середнього цінового сегменту з сучасним дизайном та хорошим технічним оснащенням.

Читати далі

Новий електричний Jeep Wrangler

Американська компанія Jeep анонсувала вихід повністю електричного варіанту позашляховика Wrangler останнього покоління.

Читати далі