Надійні авто з США

Блог
Головна > Блог > Надійні авто з США

Надійність - важливий аспект, на який звертають споживачі при виборі автомобіля. 
У статті ми склали рейтинг надійних авто з США.


Audi A6  Бізнес – седан четвертого покоління з яскраво – вираженими спортивними пропорціями, вигідно відрізняється від багатьох суперників свого класу. Автомобіль відрізняється агресивним дизайном передньої частини кузова і фар. Авто також характеризується наявністю задніх світлодіодних ліхтарів і опціональних світлодіодних фар.

У базове оснащення Audi A6 входять 17-дюймові легкосплавні диски, біксенонові фари, світлодіодні задні ліхтарі, двозонний клімат-контроль, електропривід і підігрів бічних дзеркал, підігрів лобового скла, передні сидіння з регулюванням поперекового відділу і підігрівом, передній центральний підлокітник, мультифункціональне кермо, система MMI Radio plus, та аудіосистема з 6-канальним підсилювачем. Двигун в базовій комплектації 1,8-літровий TFSI потужністю 190 к.с., а потужність 2,0 л двигуна - 252 к.с. в залежності від модифікації. На ринку доступні як і передньо так і повнопривідні моделі.

Всі версії седана оснащені фронтальними і бічними подушками безпеки, шторками безпеки, датчиками паркування, системою курсової стійкості і антибуксувальною системою. Про високий рівень безпеки A6 свідчать стандартні активні підголівники передніх сидінь, ремені безпеки з попереднім натягом і обмежувачем сили натягнення, додаткові радарні системи попередження, функція автоматичного гальмування та ін. Не дарма авто отримало високі результати в рейтингах, зокрема, п'ять зірок в заліку Euro NCAP. Як вживаний автомобіль Audi A6 заслуговує високих оцінок за надійність і оснащення.


Toyota Camry    
Toyota Camry
  відноситься до бізнес-класу (завдяки розмірам і двигуну V6). Екстер'єр авто більш агресивний та динамічний, ніж попередні покоління. Кузов став довшим, широким і низьким у порівнянні з попередником.

Для США автомобіль оснащується у базовій версії 2,5-літровим 4-циліндровим агрегатом A25A-FKS, з потужністю 203 к.с. На основі цього двигуна розроблена гібридна версія. У ній блок батарей знаходиться під задніми сидіннями. Потужний 3,5-літровий V6 з потужністю в 301 к.с. доступний в комплектаціях XSE і XLE, а для TRD є єдиним варіантом. Бензинові версії обладнані 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач з ручним режимом. Гібридна - варіатором.

Автомобіль має місткий і комфортний салон, але багажник не дуже вмісткий за обсягом. У базовій версії L покупці седана отримують 16-дюймові сталеві диски, світлодіодні фари, 7-дюймову сенсорну панель, камеру заднього виду, порт USB, Bluetooth і шість динаміків. Топ-моделі XLE і XSE пропонують двозонний клімат-контроль, три порти USB, 8-дюймовий сенсорний екран, проекційний дисплей і 7-дюймовий мультіінформаціонний дисплей в приборке, аудіосистему преміум-класу JBL з 9 динаміками, бездротову зарядку і панорамний люк.

Стандартими для Camry є десять подушок безпеки. Всі моделі оснащені набором систем допомоги Toyota Safety Sense. В неї включено адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд з смуги руху, систему автоматичного гальмування, автоматичне дальнє світло і асистент рульового управління. Додаткове оснащення включає моніторинг сліпих зон, систему допомоги при виїзді заднім ходом, камери з оглядом 360 градусів.
Протягом останніх 15 років автомобіль стабільно є одним з найбільш затребуваних легкових моделей у США. Тому купити і доставити його в Україну буде легко та просто.


Ford Focus    Після рестайлингу у 2014 третє покоління Ford Focus отримало змінену передню і задню частини, а також світлодіодні фари і задні ліхтарі. Перелаштовані підвіска та електропідсилювач дозволили покращити керованість моделі.

Автомобіль оснащується 1,0 л або 2,0 л двигуном з потужністю 123 к.с. і 160 к.с. відповідно. Привід передній, коробка передач автоматична або роботизовано в залежності від комплектації. Салон комфортний та функціональний.

З систем безпеки стандартно включені: антиблокувальна система гальм з системою розподілу гальмівних зусиль, електронна система курсової стійкості, включаючи антибуксувальну систему і систему допомоги при екстреному гальмуванні, система допомоги при руху на підйомі. Подушки безпеки фронтальні для водія і переднього пасажира (а також бічні в Titanium), кріплення для дитячих сидінь ISOFIX, триточкові ремені безпеки для всіх пасажирів на задньому ряду. Безпеку можна підвищити за рахунок додаткових опцій: функцію «автосвітло», систему активної допомоги при парковці, систему автоматичного гальмування, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, моніторинг сліпих зон, систему контролю тиску в шинах.
З огляду на досить високу надійність і поширеність моделі, покупка саме такого Focus у США буде вдалим рішенням.

Kia Sportage   Четверте покоління Kia Sportage багате оснащення сучасним обладнанням, присутні світлодіодні протитуманні фари, здвоєні патрубки вихлопної системи, аеродинамічниий задній дифузор. Авто має сучасний дизайн екстер'єру і досить багате стандартне оснащення.  У машини збереглася хороша керованість і маневреність, а двигуни потужні  та економічні.  Салон вмісткий та комфортний, багажник з легкістю вмістить габаритні речі.


Модель Kіа Sportage четвертого покоління побудована на модернізованій платформі попередника. У автомобіля збереглася незалежна підвіска. Кліренс – 182 мм. В авто хороша звукоізоляція та керованість. Рульове управління представлено рейковим механізмом з електричним підсилювачем.  Всі колеса укомплектовані дисковими гальмами (передні вентильовані), доповнені системами ABS і EBD. Компактний кросовер доступний з переднім або повним приводом.  

Kіа Sportage стане відмінним вибором для найрізноманітніших категорій покупців: від тих, хто чекає від автомобіля максимальної практичності кросовера, до тих, кому до душі спортивний стиль, індивідуальність і найвищий рівень оснащення.  З урахуванням відносно невисокою ціни у США, Sportage буде не дорогим в Україні та одним з кращих компактних і надіних SUV.

Toyota RAV4   Toyota RAV4 – сучасний автомобіль зі стильним та впізнаваним дизайном. Салон авто комфортний та стильний, а також просунутий за оснащенням.

У стандартне оснащення  RAV4 входять світлодіодні денні ходові вогні, омивачі фар, світлодіодні задні ліхтарі, передні протитуманні фари, дзеркала з електроприводом і обігрівом, обігрів лобового скла в зоні склоочисників; регульована по нахилу рульова колонка, повний електропакет. Складається задній ряд сидінь, є складний задній підлокітник, додатковий електричний обігрівач салону, підігрів передніх сидінь.


Моторна лінійка RAV4 включає два бензинових двигуна: 2,0 л (146 к.с., 187 Нм) і 2,5 л (180 к.с., 233 Нм. Бензиновий двигун доступний з переднім або повним приводом. 

У стандартний набір безпеки о входять датчики тиску в шинах, фронтальні і бічні подушки безпеки, шторки безпеки для всіх рядів сидінь, колінна подушка водія, система кріплення дитячого крісла Isofix. У набір активних систем включені: сигналізація аварійної зупинки (EBS), електронна система розподілу гальмівного зусилля (EBD), підсилювач екстреного гальмування (BAS), антиблокувальна система гальм (ABS), антипробуксовочна система (TRC), система курсової стійкості (VSC +), система стабілізації причепа (TSC), система допомоги при підйомі по схилу (HAC). В доступний для топового виконання пакет активної безпеки Toyota Safety Sense входять: адаптивний круїз-контроль, системи контролю смуги, система попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, система контролю втоми і автоматичне перемикання з дальнього світла на ближній. 

Розглянутий список марок і моделей транспортних засобів далеко не весь. Представлені найпопулярніші машини, грунтуючись на перевагах та відгуках власників. 

Якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію



Створено : 10.02.2021 15:08
Переглядів : 2031

ТОП 10 кросоверів зі США

Найбільший автомобільний ринок в світі знаходиться в США. Тому вибір вживаних автомобілів в цій країні величезний. Кросовери користуються в країні незмінним попитом останні роки. У нашій статті ми підібрали найпопулярніші кросовери зі США.

 

Читати далі

Обираємо авто зі США: Kia Soul

Kia Soul - передньопривідний автомобіль, який вдало поєднав в собі яскравий, елегантний дизайн, практичний салон та хороші «їздові» характеристики.

Читати далі

Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

В Мережі з’явились офіційні фото та відео BMW M5 CS. Згідно даних, найпотужніший седан BMW випустять лімітованою серією і він лише рік буде знаходитися у виробництві. Вартість седана - 180 400 євро.

Читати далі