Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

Блог
Головна > Блог > Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

В Мережі з’явились офіційні фото та відео BMW M5 CS. Згідно даних, найпотужніший седан BMW випустять лімітованою серією і він лише рік буде знаходитися у виробництві. Вартість седана - 180 400 євро.


Чутки про цю машину з'явилися минулого літа - незабаром після оновлення «звичайного» BMW M5. В кінці грудня глава підрозділу BMW M Маркус Флеш особисто підтвердив, що готується прем'єра хардкорної CS-версії седана і розкрив перші подробиці про неї. Тепер цей автомобіль офіційно представлений.
Новий BMW M5 CS отримав доопрацьований 4,4-літровий V8 твін-турбо двигун зі збільшеною потужністю – 635 к.с. і крутним моментом в 750 Н∙м. Привід седана – повний, розгін з 0 до 100 км/год приблизно за 3 с, а максимальна швидкість 305 км/год. Одночасно зі збільшенням потужності інженери знизили масу автомобіля, автомобіль став легшим на 70 кг – переважно за рахунок використаного вуглеволокна, перенастроїли адаптивну підвіску і систему повного приводу M xDrive з можливістю відключення передньої осі. Одним із решенням по зниженню ваги стало активне використання елементів з карбону і вуглеволокна. З нього зроблені вентильований капот, передній спліттер, корпуси дзеркал, задній дифузор. Також цей красень «схуд» за рахунок включення в стандартну комплектацію карбон-керамічних гальмівних дисків. За всіма характеристиками можна зробити висновок, що без сумніву, перед нами найпотужніший і найшвидший седан BMW в історії.


Відрізнити новий BMW M5 CS від стандартного М5 можна по окантовці решітки радіатора бронзового відтінку Gold Bronze і особливими колісними дисками. Заводський колір кузова - Brands Hatch Grey, індивідуально будуть доступні Frozen Brands Hatch Grey і Frozen Deep Green з каталогу BMW Individual.

Інтер'єр нового BMW.


В інтер’єрі салону поєднуються шкіра, карбон і алькантара. Також обов'язковими є нові спортивні сидіння. У салоні седана встановлені полегшені передні крісла M Carbon і роздільні задні сидіння. Вони оброблені чорною шкірою Merino з контрастними вставками Mugello Red. А спереду поміщені ще й логотипи M5 з підсвічуванням. Доповнює картину нова музична система з регульованою гучністю, яка здатна забезпечити ще більш емоційний «саундтрек» при динамічному водінні і зробити машину тихіше при поїздках по житловим районам.
Очікується, що глобальний ринковий дебют BMW M5 CS цього року.

А якщо Ви у пошуках BMW, залиште на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 27.01.2021 13:13
Переглядів : 1940

Історія логотипу Audi

Audi – успішна німецька компанія, яка спеціалізується на випуску легкових автомобілів. Входить в концерн "Volkswagen". 

Читати далі

Обираємо авто зі США - Nissan Rogue

Nissan Rogue - це компактний і найпопулярніший кросовер у середньому ціновому сегменті. Аналогом для Європи є Nissan X-Trail. Хороший і надійний паркетник для сім’ї.

Читати далі

У яких авто найбільший багажник?

Одним із головних факторів при виборі автомобіля є об’єм багажника. На ринку існує чимало моделей, які можуть похвалитись велетенським багажним відділенням.

Читати далі