Авто, які зняті з виробництва у 2020 році

Блог
Головна > Блог > Авто, які зняті з виробництва у 2020 році

Кожна модель авто оригінальна, зі своїми особливими деталями, які запам’ятовуються покупцеві. Це може бути дизайн, якість, безпека чи технічні характеристики. Однак в процесі розвитку світового ринку автомобілів на зміну улюблених авто приходять нові покоління та комбінації. 2020 рік запам’ятався новими гучними прем’єрами авто, а деякі моделі зійшли з конвеєра востаннє. 
На модернізацію автомобільного ринку  впливає зміна смаків споживачів, нові світові тенденції, висока конкуренція, поява потужніших аналогів. Або ж виробники знімають авто з виробництво за власним бажанням.


У статті наведено відомі авто (не повний список), виробництво яких припинилось.
BMW І8Оригінальне покоління BMW I8 було представлено в 2013 році на осінньому міжнародному франкфуртському автосалоні. Хоча з моменту дебюту минуло вже 7 років, модель виглядає незвично, сучасно і тримає марку « автомобіля завтрашнього дня».
Спорткар BMW i8 це гібридний спорткар, доступний в кузові купе і родстер. Авто належить до преміального сегменту, забезпечений повним спектром подушок безпеки, двохзонною кліматичною установкою, лазерними фарами і просунутим комплексом допомоги при водінні.
Оснащується авто 1,5-літровим трициліндровим бензиновим двигуном, який працює разом з невеликим електричним мотором. В сумі агрегати видають 374 к. с. і 570 Н•м крутного моменту. Автомобіль здатний набирати "сотню" за 4,4 с, а його максимальна швидкість складає 250 км на годину. За всі роки було зібрано близько 20,5 тис авто, а останній автомобіль зійшов з конвеєра підприємства баварської марки в Лейпцигу.


Nissan 370Z Roadster
Спорткар, який випускається з 2009 року не був кардинально змінений з того часу, лише отримував невеликі допрацювання. Модель завжди оснащувалась 3,7-літровим V6 двигуном, потужністю 332 к.с., який видає 366 Н•м крутного моменту в поєднанні з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Проте на низьких швидкостях автомобіль не комфортний і його трясе, це пов’зано з недостатньо високою жорсткістю кузова, а також роботою двигуна в натяг на низьких оборотах. Його зовнішній вигляд трохи застарівший на сьогоднішній день. Ювілейна модифікація була представлена на автосалоні в Нью-Йорку в квітні 2019 року. А пізніше автовиробник підтвердив, що Nissan 370Z Roadster відправиться на пенсію в кінці 2019 модельного року. Вважається, що автомобіль вже давно відстав від своїх конкурентів і став аутсайдером в своєму сегменті.


Volkswagen BeetleЗнакова модель Volkswagen-Beetle - теж іде в небуття. З конвеєра в Мексиці вже зійшов останній «Жук». «Жук» - це автомобіль з довгої і незвичною історією. Завдяки незвичайним формам, такий автомобіль не загубиться в сірому буденному потоці і буде виділятись в будь яких ситуаціях . Volkswagen-Beetle це чотиримісний хетчбек гольф класу. В його основі турбований 2,0 бензиновий двигун і лише передній привід.  Кліренс середньостатистичний - 145 міліметрів. Така посадка властива більшості легкових дорожніх автомобілів. Вони непогано тримають дорогу, можуть заїхати на невеликий бордюр і не втрачають стійкість, навіть на відносно високих швидкостях. На сьогоднішній день жодного наступника не оголошено.


Chevrolet CruzeGeneral Motors, змінює напрямок в сторону електрифікації і відмовляється від частини автомобілів, в тому числі і від седана Cruze, який був досить популярний серед американських споживачів.  Для того, щоб скоротити витрати напередодні майбутніх інвестицій в автономію та електрифікацію, автовиробник заявив, що зупинить роботу декількох виробничих підприємств і виключить кілька моделей автомобілів. Chevrolet Cruze випускався з бензиновим турбованим двигуном на 1,4 літри. Він видавав 153 кінських сили і розганявся до сотні за 8,5 секунд. Chevrolet Cruze це авто, яке демонструвало чудовий комфорт, безпеку, а його спортивний вигляд повністю відповідав динамічним характеристикам.


Audi A3 CabrioletКабріолети повільно зникають у Audi, модель A3 Cabriolet також перестала випускатись після 2019 модельного року. На ділі, це дуже функціональний автомобіль. Він має цілком пристойний багажний відсік об'ємом 260 літрів, які можна легко перетворити в 674 літра. У багажнику є навіть 12-вольта розетка і спеціальні гачки для кріплення поклажі. Машина дуже чітко і швидко реагує на команди водія, а досить жорстка підвіска змушує його чітко слідувати заданої траєкторії. У будь-якому випадку A3 Cabriolet серійно оснащувався електронною системою стабілізації ESP, яку можна відключити простим натисненням кнопки на центральній консолі. Працює вона дуже коректно, практично не заважаючи насолоджуватися динамікою, але і не дозволяючи автомобілю вийти з під контролю. A3 Cabriolet пропонував потужність або 184, або 228 кінських сил, з початковою ціною трохи менше 40 000 доларів.

Якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 01.02.2021 11:37
Переглядів : 1718

Що об’єднує рок- гурт  The Beatles та автомобіль Mini Cooper?

MINI - марка, яка спеціалізується на виробництві найменшого та легендарного легкового автомобіля. Він випускається вже більше 40 років без особливих змін. Сьогодні Mini та її популярна модель Cooper випускається під егідою BMW. 

Читати далі

Кращі сімейні автомобілі з США

Сімейні авто користуються небувалим попитом серед жителів Америки, адже вони зручні для великих сімей. А також створюються з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні та енергоефективності.

Читати далі

Обираємо авто з пробігом: Mazda 3

Елегантний та спортивний дизайн Mazda 3 виглядає вражаюче. Дана модель – це втілення сміливий дизайнерських та конструкторських рішень від японського виробника. Автомобіль доступний у седані або хетчбеку. Це робить його доступним для різноманітних покупців.

Читати далі