Електричні автомобілі зі США

Блог
Головна > Блог > Електричні автомобілі зі США

Очевидно, що майбутнє світового ринку авто за електромобілями. У найближчі роки кількість електричних авто буде збільшуватись. Завдяки постійному вдосконаленню, вони стануть комфортними, динамічнішими і бездоганними за експлуатаційними характеристиками. Обслуговування таких автомобілів  значно дешевше, ніж витрати на бензинові або дизельні авто. При тому, електрика коштує дешевше ніж  інші види палива.


Найбільш поширеними електрокарами є Teslа, Nissan Leaf, Chevrolet Bolt. Однак на ринку США представлені інші електричні авто популярних виробників. Ці транспортні засоби також функціональні, комфортні та практичні.

Audi E-Tron

Audi E-Tron – спортивний, потужний, повнопривідний преміум-SUV з повністю електричною силовою установкою.
На Audi E-Tron пропонується єдина модифікація - 55 quattro. Вона приводиться в рух двома трифазними електродвигунами. Вони розташовані на передній та задній осях. Потужність двигунів сумарно  360 к.с. і 561 Нм крутного моменту. За замовчуванням використовується літій-іонна батарея ємністю 95 кВт*год. Одного заряду батареї вистачить на 400 км шляху. З 0 до 100 км/год розганяється авто за 5,8 с, а максимальна швидкість 200 км/год. Базовий зарядний пристрій потужністю 11 кВт заряджає акумулятор від звичайної розетки за 8,5 год. Опціональний - заряджає за 4,5 год, а швидка зарядка за 30 хв може зарядити батарею на 80%.

Hyundai Ioniq Electric

Електричний хетчбек Hyundai Ioniq Electric поєднує в собі стильний, прогресивний дизайн з сучасним технічним оснащенням. Авто заводиться за допомогою електродвигуна, що видає 120 к.с. (88 кВт) і 295 Нм крутного моменту зі старту. Ємність батареї 28 кВт•год. Автомобіль розвиває максимальну швидкість до 165 км/год (обмежена електронікою). Запас ходу становить 280 км і може змінюватися в залежності від дорожньої обстановки та індивідуального стилю їзди. Автомобіль має кілька режимів - Normal, Eco і Sport, що визначають запас ходу і час зарядки. Заряджається автомобіль до 80% в режимі швидкісної зарядки за 24 хв. Звичайно, можна заряджати і від звичайної розетки або функції рекуперації. 

Mercedes-Benz B-Class Electric Drive

Mercedes-Benz B-Class Electric Drive- це повноцінний електромобіль з елегантним дизайном, зручним салоном і високими технічними характеристиками. Під капотом розташований електромотор, потужністю 172 к.с. і 310 Нм крутного моменту. Розганяється авто з 0 до 100 км/год за 7,9 с, максимальна швидкість 160 км/год. Батарея потужністю 28 кВт*год заряджається за 3 год від джерела енергії 380 В, а від станції швидкої зарядки за 30 хв. Якщо ж заряджати батарею від 220 В то потрібно 9-10 год для повної зарядки. Запас ходу цього авто складає 200 км в змішаному циклі руху. Привід в автомобіля передній.

Fiat 500e

Fiat 500e  - електричний хетчбек, стильний, яскравий і компактний. Ідеально підійде для щоденних міських поїздок. 
Електромобіль оснащується 83 кВт електромотором, потужністю 111 к.с. і крутним моментом в 200Нм. Коробка передач автоматична  – одноступінчастий редуктор. Двигун - літій-іонна акумуляторна батарея ємністю 24 кВт*год. Розганяється авто з 0 до 100 км/год за 9,1 с, максимальна швидкість 141 км/год. Батарея заряджається за 4 год від джерела енергії 220 В. Запас ходу складає 160 км в змішаному циклі руху. Привід в автомобіля передній.

Porsche Taycan

Porsche Taycan - повністю електричний  спортивний  чотиридверний седан. Повний привід, чудова керованість, комфорт забезпечують незабутні відчуття від водіння.
Побудоване авто на платформі PPE (Premium Platform Electric). Електромотора у моделі два, вони синхронні з постійними магнітами. Розташовані поперечно спереду і ззаду. Сумарна потужність електродвигунів 625 к.с і 850 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год відбувається за 3,2 с, а максимальна швидкість 260 км/год. Ємність батарей становить 93,4 кВт*год. Запас ходу становить до 450 км шляху. Однією з головних переваг електромобілю є 800-вольта бортова мережа. Вона дозволяє прискорити процес зарядки. Щоб заповнити рівень з 0 до 80% потрібно всього 23 хв, при використанні спеціальної станції.

Якщо Ви у пошуках електромобіля, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 29.03.2021 11:13
Переглядів : 1386

Найпопулярніші седани зі США

Седан визначається як 4-дверний легковий автомобіль із багажником. Серед споживачів це найпопулярніший тип авто.

Читати далі

Переможці NACTOY 2021

North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year Awards (NACTOY) обрав переможців північноамериканських автомобілів, вантажівок та кросоверів року 2021 у Північній Америці.

Читати далі

Вибираємо авто з пробігом: Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - компактний компактний п'ятимісний кросовер. Автомобіль має досить гармонійний, привабливий вигляд, стильний та інноваційний як ззовні, так і всередині. Передові технологічні рішення роблять його безпечним і комфортним.

Читати далі