Subaru Crosstrek - кросовер, готовий до пригод

Блог
Головна > Блог > Subaru Crosstrek - кросовер, готовий до пригод

Subaru Crosstrek – повнопривідний компактний кросовер, який підходить для поїздок по міських вулицях і для подорожей по бездоріжжю. Автомобіль оснащений вражаючими стандартними характеристиками з відточеною поведінкою на дорозі, з відмінним поєднанням  двигуна і варіатора, а також чудовим технічним оснащенням.


В усіх деталях зовнішнього дизайну прослідковується концепція «Dynamic & Solid» ( "Динаміка і цілісність"), автомобіль пізнаваний, привабливий і лаконічний. Збоку авто має спортивні лінії, динамічності яким надають довгий капот і спадаючий дах. Гармонійно вигляд завершує виразний рельєфний бампер з ліхтарями.

Габарити:

  • довжина - 4485 мм;
  • висота - 1615 мм; 
  • ширина - 1800 мм; 
  • кліренс – 220 мм.

У США Subaru Crosstrek пропонується з базовим агрегатом 2,0 л атмосферним двигуном зі 154 к.с., слідом за ним іде гібрид з комбінованою віддачею 150 к.с. Новим двигуном є 2,5 л агрегат потужністю 185 к.с. У всіх комплектаціях повний привід стандартний, з активним контролем вектора тяги. Двигуни працюють в парі з шестиступінчастою "механікою" або варіатором; виконання Limited і Sport - тільки безступінчатою трансмісією Lineartronic, яка в ручному режимі імітує вісім фіксованих передач.

Інтер’єр.

У кросовера салон просторий та зручний. І в передньому, і в задньому рядах є достатньо простору для ніг. Плюс, передні сидіння легко регулюються для максимального комфорту. Є велика центральна консоль для дрібніших предметів, а також велика кількість великих підстаканників, розкиданих по всьому автомобілю. Також є достатньо вантажного простору для зберігання дрібних та великих предметів

Окрім стандартного повного приводу, кожна комплектація також оснащена такими функціями, як інтерфейс із сенсорним екраном, камера заднього огляду та допомога утримання на дорозі. 
Усі комплектації Subaru Crosstrek року мають інтеграцію Android та Apple, а також додатки, такі як iHeartRadio та Pandora, для більш приємної їзди. У деяких комплектаціях, таких як 2.0i Premium, є також система EyeSight  Driver Assist та послуги STARLINK.

Subaru Crosstrek комплектації:

  • 2.0i - базова комплектація постачається зі стандартними 17-дюймовими легкосплавними колесами, підключенням Bluetooth та камерою заднього виду.
  • 2.0i Premium - додає передні сидіння з підігрівом, вантажне покриття, бічні дзеркала з підігрівом та оброблене шкірою кермо. 
  • 2.0i Premium Special Edition - має люк на даху, вхід / запалювання без ключа та елегантніший зовнішній та внутрішній стиль. 
  • 2.0i Limited - оснащена шкіряною оббивкою, більшою 7-дюймовою інформаційно-розважальною системою із сенсорним екраном та автоматичним клімат-контролем. 

Якщо Ви у пошуках Subaru Crosstrek, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 11.05.2021 14:19
Переглядів : 1406

Електричні автомобілі зі США

Очевидно, що майбутнє світового ринку авто за електромобілями. У найближчі роки кількість електричних авто буде збільшуватись. Вони стануть комфортними, динамічнішими і бездоганними за експлуатаційними характеристиками. 

Читати далі

Що потрібно мати в дорозі взимку?

Що потрібно взяти з собою в дорогу взимку? Що робити, щоб уникнути неприємних ситуацій на дорозі та не застрягнути? Саме тому, підготовка авто до зимових погодних умов достатньо серйозна тема.

Читати далі

Найдорожчий позашляховик у світі - Karlmann King

2 мільйона доларів за позашляховик – багато чи мало? Якщо мова йде про Karlmann King то тут вже вирішувати вам. Неймовірне виконання, технічна майстерність  та дивовижна краса – цей красень перевершив все.  

Читати далі